Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Taraftarlara kemer işlemi - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta maratonu bu akşam başlıyor. Süper Lig'in 7'nci haftasında Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, İtalyan temsilcisi Napoli ile karşılaşacak. Peki Napoli-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Muhtemel 11'ler ve kadro detayları haberimizde...

        Grubun ikinci maçında evinde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Siyah Beyazlılar, 6 puanla grubun lideri Napoli'i yenerek puanını 5'e çıkarmak istiyor.

        NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında Napoli ile karşı karşıya geliyor. Napoli-Beşiktaş maçı 19 Ekim 2016 Çarşamba günü (bugün) (TSİ) saat 21.45'te başlayacak. Stadio San Paolo Stadyumu'nda Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev'in yöneteceği mücadele Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aleksei Lebedev olacak.

        Beşiktaş'ın forvet seçimi Aboubakar'dan yana olacak
        Beşiktaş'ın forvet seçimi Aboubakar'dan yana olacak

        BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR İÇİN KEMER ÖNLEMİ

        Siyah-Beyazlı taraftarlar Napoli-Beşiktaş maçı için görevlendirilen Türk Polise; Napoli taraftarları da İstanbul'a geldiğinde aynı uygulama ile karşılaşacaklar mı sorusuna evet cevabı alınca kemerlerini çıkardıktan sonra tribünlere girmeye başladılar.

        Stada girecekleri noktada toplanan Beşiktaşlı taraftarlar geniş çaplı bir şekilde aranırken, siyah-beyazlılardan kemerlerini de çıkarmaları istendi. Bu duruma itiraz eden bazı taraftarlar ile İtalya polisi arasında gerginlik yaşandı. O noktada maç için görevlendirilen Türk polislerden 1'i de bulunuyordu.

        Siyah-Beyazlı taraftarlar Napoli-Beşiktaş maçı için görevlendirilen Türk Polise; Napoli taraftarları da İstanbul'a geldiğinde aynı uygulama ile karşılaşacaklar mı sorusuna evet cevabı alınca kemerlerini çıkardıktan sonra güvenlik koridorunu aşıp tribünlere girmeye başladılar. (DHA)

        NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

        NAPOLİ: Pepe Reina, Elseid Hysaj, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic (Albiol), Faouzi Ghoulam, Allan, Jorginho, Marek Hamsik, Lorenzo Insigne, Manolo Gabbiadini, Jose Callejon

        BEŞİKTAŞ: Fabricio, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Caner Erkin, Necip Uysal (Gökhan İnler), Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Adriano Correia, Vincent Aboubakar

        BEŞİKTAŞ'LI TARAFTARLARA SALDIRI

        Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Napoli - Beşiktaş maçı için Napoli'de bulunan siyah-beyazlı taraftarlar ve bazı basın mensupları saldırıya uğradı.

        Dün gece geç saatlerde Napoli caddeleri ve sokaklarında gezen Beşiktaşlı taraftarlar ile Napolili taraftarlar arasında tansiyonun yükseldiği ve yer yer kavgaların yaşandığı öğrenildi.

        Yine aynı saatlerde otele gitmek üzere olan 2 Türk basın mensubuna da 5-6 kişilik İtalyan grubun bıçak çekerek saldırdığı bildirildi. Türk basın mensuplarının olaydan yara almadan kurtulduğu ifade edildi.

        FORVET ABOUBAKAR

        Napoli sınavı öncesi Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in de kafasındaki ilk 11 hemen hemen şekillendi. Tecrübeli teknik adamın Kayseri maçında denediği çift forvetten vazgeçip yine eski sisteme döneceği öğrenildi. Güneş’in ileri uçta rakip savunmayı yıpratıp yormak için büyük ihtimalle Aboubakar ile oyuna başlayacağı belirtildi. Şenol Hoca’nın Atiba’nın yanında da Kayseri’de iyi bir performans sergileyen Necip’i oynatması beklenirken, sakatlığını yeni yeni atlatan eski Napolili Gökhan İnler’e maçın gidişatına göre ikinci yarıda şans verebileceği ifade edildi. Talisca da zorlu maça kulübede başlayacak.

        BEŞİKTAŞ, AVRUPA KUPALARINDA 187. MAÇINA ÇIKIYOR

        UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü haftasında bugün İtalya temsilcisi Napoli'ye konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 187. mücadelesine çıkacak.

        Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 186 maçın 68'ini kazanıp 39'unda berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 233 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 262 gol gördü.

        NAPOLİ İLE İLK KARŞILAŞMA

        Beşiktaş, İtalya'nın önemli takımlarından Napoli ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

        Avrupa kupalarında İtalyan ekiplerine karşı en çok maçı Lazio ile (4 karşılaşma) yapan siyah-beyazlı takım, Fiorentina, Milan ve Inter ile ikişer kez oynadı. Beşiktaş, bir kez de Parma ile Avrupa kupası maçı yaptı.

        Napoli ile oynayacağı ilk maçı kazanmayı hedefleyen Beşiktaş, ayrıca İtalyan ekipleri karşısındaki şanssızlığını da yenmeye çalışacak.

        Beşiktaş'ın İtalyan takımlarıyla yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

        Sezon Organizasyon Maç Sonuç
        1975-1976 Kupa Gal. Kupası Beşiktaş-Fiorentina 0-3
        Fiorentina-Beşiktaş 3-0
        1987-1988 UEFA Kupası Beşiktaş-Inter 0-0
        Inter-Beşiktaş 3-1
        2000-2001 Şampiyonlar Ligi Milan-Beşiktaş 4-1
        Beşiktaş-Milan 0-2
        2002-2003 UEFA Kupası Lazio-Beşiktaş 1-0
        Beşiktaş-Lazio 1-2
        2003-2004 Şampiyonlar Ligi Beşiktaş-Lazio 0-2
        Lazio-Beşiktaş 1-1
        2004-2005 UEFA Kupası Parma-Beşiktaş 3-2
        Gökhan İnler (ortada) ve Gökhan Gönül (sağda)
        Gökhan İnler (ortada) ve Gökhan Gönül (sağda)

        GÖKHAN İNLER SABIRSIZ

        Kartal’ın dinamosu Gökhan İnler, eski takımı Napoli’ye karşı sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. UEFA’ya konuşan tecrübeli yıldız, “4 yılımı geçirdiğim San Paolo’ya dönmek çok güzel bir duygu. Heyecanlıyım. Eski arkadaşlarımı görmek ve onlara karşı oynamak harika olacak” ifadelerini kullandı.

        Hamsik Atiba'yı marke edecek
        Hamsik Atiba'yı marke edecek

        HAMSİK'E ATİBA KİLİDİ

        Napoli maçı için adeta gecesini gündüzüne katan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlığı sebebiyle Kartal’a karşı forma giyemeyecek Milik’in yokluğunda İtalyan ekibinin en güçlü silahı olarak gözüken Marek Hamsik’i ‘etkisiz hale getirme’ görevini Atiba Hutchinson’a verdi. Güneş, Atiba’dan; mesafe tanımaksızın şutları, ara pasları ve oyun kurucu özelliğiyle Napoli hücumlarına yön veren Slovak ‘10 numara’ya göz açtırmamasını ve gölge gibi takip etmesini istedi.

        BEŞİKTAŞ, GÜNEŞ'LE YÜKSELİYOR

        Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek puanını 17’ye çıkaran Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son 8 sezonun en başarılı performansına imza attı. Ligin ilk 7 haftasında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Kartal, 17 puan topladı. Süper Lig’de son olarak 2008-2009’da aynı performansı gerçekleştiren Beşiktaş, tecrübeli çalıştırıcıyla birlikte o sezona benzer bir görüntü ortaya koydu.

        3. HAFTA MAÇ PROGRAMLARI

        18 EKİM 2016 SALI

        E Grubu:

        CSKA Moskova (Rusya) - Monaco (Fransa)

        Bayer Leverkusen (Almanya) - Tottenham (İngiltere)

        F Grubu:

        Sporting Lizbon (Portekiz) - Borussia Dortmund (Almanya)

        Real Madrid (İspanya) - Legia Varşova (Polonya)

        G Grubu:

        Leicester City (İngiltere) - Kopenhag (Danimarka)

        Club Brugge (Belçika) - Porto (Portekiz)

        H Grubu:

        Dinamo Zagreb (Hırvatistan) - Sevilla (İspanya)

        Olympique Lyon (Fransa) - Juventus (İtalya)

        19 EKİM 2016 ÇARŞAMBA

        A Grubu:

        Arsenal (İngiltere) - Ludogorets (Bulgaristan)

        Paris Saint-Germain (Fransa) - Basel (İsviçre)

        B Grubu:

        Napoli (İtalya) - Beşiktaş (Türkiye)

        Dinamo Kiev (Ukrayna) - Benfica (Portekiz)

        C Grubu:

        Celtic (İskoçya) - Borussia Mönchengladbach (Almanya)

        Barcelona (İspanya) - Manchester City (İngiltere)

        D Grubu:

        Rostov (Rusya) - Atletico Madrid (İspanya)

        Bayern Münih (Almanya) - PSV (Hollanda)

        TRT 1 YAYIN AKIŞINDA BUGÜN NELER OLACAK?

        İzleyicilerin futboladesteğiyle tanıdığı TRT 1'in bugünkü yayın akışında maç yayını olmayacak.

        14:30 Seksenler

        17:00 15 Temmuz Kahramanları

        17:10 Adını Sen Koy

        19:10 Hava Durumu

        19:15 Spor

        19:20 Habere Doğru

        19:30 Erhan Çelik İle Ana Haber

        20:00 Diriliş "Ertuğrul"

        22:45 15 Temmuz Kahramanları

        22:55 Filmin En Güzel Sahnesi

        23:00 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

        01:00 Altın Petek

        02:05 Adını Sen Koy

        02:50 Seksenler

        04:20 Hangimiz Sevmedik

        06:30..

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa