Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Kaptan Volkan Demirel ve arkadaşları, Galatasaray maçına kadar puan kaybetmek istemiyor - Futbol Haberleri
        • 1

          HABERTÜRK SPOR

          Ligde milli maç arası yaşanıyor ancak Fenerbahçe’deki çalışmalar aralıksız sürüyor.

        • 2

          Milli takımlarda bulunan Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Volkan Şen, Salih Uçan, Moussa Sow, Martin Skrtel ve Simon Kjaer gibi yıldızların dışındaki oyuncular Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde aralıksız çalışmalarını sürdürürken, oynanacak birbirinden zorlu maçlar için de kendi aralarında fikir alışverişinde bulunuyorlar.

        • 3

          Kaptan Volkan Demirel önderliğinde sık sık bir araya gelen takımın tecrübeli isimleri, hedef olarak özellikle ligin 11. haftasında Kadıköy’de oynanacak olan Galatasaray derbisine kadar kayıp yaşamak istemedikleri konusunda görüş birliğine vardılar.

        • 4

          ‘LÜKSÜMÜZ KALMADI’
          Kadıköy’deki dev mücadeleye kadar Alanyaspor, Atiker Konyaspor (D), Kardemir Karabükspor ve Akhisar (D) ile karşılaşacak olan Sarı- Lacivetli oyuncular, “Bu maçların hepsini kazanmak zorundayız.

        • 5

          Çünkü artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Derbi maçına kayıpsız ve moralli bir şekilde çıkıp şampiyonluk yolundaki en önemli engeli de aşarak taraftarımızın gönlünü almalıyız” ifadelerini kullandılar.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa