Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Hakan Kutlu: Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayseri Kadir Has Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.

        Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ı taraftarlarının desteğiyle mağlup etmek istediklerini söyledi.

        Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni eden Kutlu, kadrolarının transferlerle güçlendiğini belirterek, "Bu sene yeni ve iyi bir takım kurduk. Oyuncu grubuna, şehrimize, taraftarımıza, yönetim kuruluna inanıyor, kendimize güveniyoruz. Kayserispor bu sezon hem iyi futbol oynayacak hem de iyi sonuçlar alacak." diye konuştu.

        Lige zorlu bir fikstürle başladıklarını aktaran Kutlu, "Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe ile karşılaştık. Şimdi de Galatasaray ile oynayacağız. Fenerbahçe maçında ortaya koyduğumuz futbol ve inanç bizi gelecek için umutlandırdı. O maçtan sonra aramıza iki futbolcu daha katıldı. Galatasaray maçı zor ama taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        UMUT BULUT TAKIMA KATILDI

        Kayserispor'un transferin son gününde Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Umut Bulut ile Çaykur Rizespor'dan aldığı Murat Duruer ilk antrenmanlarına çıktı.

        Umut Bulut'a sahaya çıktığında diğer futbolcuların ilgi gösterdiği dikkat çekti.

        Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Umut, Kayserispor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

        Umut, "Allah'a çok şükür güzel bir transfer oldu ve memleketime geldim. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Güzel, hedefleri olan bir camiaya geldim. İnşallah bundan sonra Kayserispor forması için ter dökeceğim. Elimden geldiği kadar takımıma faydalı olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa