Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe 4-4-2'ye dönüyor - Fenerbahçe Haberleri

        Transfer dönemi sona erdi ve Fenerbahçe’nin de artık sistemi netleşmeye başladı... Hatırlanacağı gibi teknik direktör Dick Advocaat, “Başkan Aziz Yıldırım ile transfer konusunu görüşeceğim. Yapacağımız transfere göre de 4-3-3 mü, 4-4-2 mi oynayacağımıza karar vereceğim” demişti. Hollandalı çalıştırıcının 4-3-3 istemesindeki en büyük isteği de kaliteli bir 10 numaranın transferiydi. Ancak yapılan tüm girişimlere rağmen maliyetin yüksek olması nedeniyle istenilen isim kadroya dahil edilemedi. Bu gelişmelerin üzerine teknik direktör Dick Advocaat’ın genel olarak daha önceden de açıkladığı gibi takımı 4-4-2 oynatması bekleniyor. Tecrübeli hocanın ileri uçtaki iki ismi de büyük ihtimalle Robin van Persie ve Moussa Sow olacak.

        4-3-3 VE ALPER İLE LENS...

        Dick Advocaat 4-3-3’ten vazgeçecek mi? Kesinlikle hayır. Hollandalı hoca zaman zaman bu sistemde de takımı sahaya sürecek. Bu durumda da Advocaat’ın forvet arkası adamları zaman zaman Jeramain Lens ile Alper Potuk olacak. Sarı-Lacivertliler’de şu görüntüde pek değişmeyecek tek mevki ise Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım’dan oluşacak savunma hattı olacak gibi görünüyor.

        ADVOCAAT’IN MUHTEMEL 4-4-2'Sİ: Volkan Demirel, Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Volkan Şen, Salih, Mehmet Topal, Lens, Van Persie, Sow

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa