Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Al Ittihad'dan Bursaspor'a ziyaret - Futbol Haberleri

        Özlüce Tesisleri'ndeki ziyarette Al-Ittihad takımınınh tekhik heyetiyle Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği (OTSAD) Başkanı Hüseyin Kırk'da bulundu. Başkan Ali Ay, ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi:

        "Al-Ittihad kulübünden bana bahsedildiğinde hiç düşünmeden dostluk maçı yapılması için onay verdim. Maçın tesislerimizdeki antrenman sahalarında oynanabileceğini söylediklerinde, bu organizasyonun Timsah Arena'da gerçekleştirilmesini istedim. Bursaspor, Türkiye'de şampiyon olmuş 5 kulüpten biri ve aynı zamanda Bursa'nın en değerli markası.Kendilerini burada görmekten çok mutluyuz. İki kulüp ilerleyen zamanda belki kardeş kulüp bile olabilir."

        Al-Ittihad Futbol Kulübü Başkanı iş adamı Ahmed Mesoud ise, "Dostluk maçı vesilesiyle ilişkilerimizin inşallah daha da gelişerek büyümesini, Suudi Arabistan ile Türkiye arasındaki ilişki ve işbirliğinin de artmasını temenni ediyorum. Bursa, Suudi Arabistanlı turistlerin yoğunluğu bir şehiriş. Bunu duyduğum zaman çok mutlu oldum. Daha farklı organizasyonlar yapacağız."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa