Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini tanıyalım - Futbol Haberleri
        • 1

          BENFICA

          Beşiktaş'ın grubuna 1. torbadan dahil olan ekip Benfica oldu. Portekiz devi maçlarını 65.647 kişilik (Estadio da Luz) Işık Stadı'nda oynuyor... Teknik direktörlüğünü Rui Vitoria'nın yaptığı Benfica'nın kadro değeri 149.7 milyon Euro...

        • 2

          Bu arada Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde 1+1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca da Şampiyonlar Ligi'nde eski takımına mücadele edecek.

        • 3

          NAPOLI, GÜÇ KAYBETTİ

          Beşiktaş'ın bir diğer rakibi Napoli ise gruplara B Grubu'na 2. torbadan katıldı. 90 milyon Euro bedelle yıldız golcüsü Gonzalo Higuain'i Juventus'a kaptıran İtalyan ekibi hücum anlamında güç kaybetti.

        • 4

          Teknik direktörlüğünü Maurizio Sarri'nin yaptığı Napoli, maçlarını 78.210 kişilik San Paolo Stadı'nda oynuyor.

        • 5

          Kadro değeri 250.7 milyon Euro olan Napoli'de Marek Hamsik, Jose Callejon ve 32 milyon Euro'ya Ajax'tan transfer edilen Arkadiusz Milik gibi önemli isimler var.

        • 6

          DINAMO KIEV YABANCI DEĞİL

          Siyah-Beyazlılar'ın gruptaki son rakibi Dinamo Kiev ise Beşiktaş'a hiç yabancı değil. Beşiktaş, 2011 yılında UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Stoke City, Maccabi Tel Aviv ve Dinamo Kiev ile eşleşmişti.

        • 7

          Kartal, Kiev'e karşı ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybederken, rövanş mücadelesini ise aynı skorla evinde kazanmıştı. 3 Kasım 2011'de oynanan Beşiktaş - Dinamo Kiev maçının 90+3. dakikasında yaşanan karambol uzun süre hafızalardan çıkmamıştı.

        • 8

          Dinamo Kiev'in maçın son saniyesindeki inanılmaz baskısına Beşiktaş savunması müthiş bir gayretle karşılık vermiş ve beraberlik golüne izin vermeyerek sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

        • 9

          Maçlarını 70.050 kişilik NSK Olympiyskiy Stadı'nda oynayan Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'nin eski yıldızı Sergiy Rebrov yapıyor. Dinamo Kiev'in kadrosundaki en değerli oyuncu ise Andriy Yarmolenko...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa