Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Demirören'den yeni sezon mesajı - Futbol Haberleri

        Yıldırım Demirören'in yeni sezon mesajı TFF tarafından paylaşılırken, içinden geçilen kritik süreçte özellikle provokasyonlara karşı futbolseverlere yönelik uyarı dikkati çekti.

        Profesyonel ve amatör tüm liglerde sezonun fair play içinde geçmesi temennisinde bulunan Demirören, mesajında, "Kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin yaşanmayacağı bir sezon diliyorum." şeklinde görüşlerini paylaştı.

        "Farklı bir futbol sezonu bizleri bekliyor." denilen mesajda, Demirören'in şu ifadelerine yer verildi:

        "15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından bir olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, bu birlik ve beraberliği toplumun her kesiminde göstermeye devam etmelerini bekliyoruz. Toplumun en fazla gözü önünde olan yerler arasında yer alan stadyumlarımız, bu birlik ve beraberliğin en iyi şekilde gösterileceği yerlerdir. Tüm kulüplerimizin taraftarlarını bu birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Unutmayalım, ülkemizin en popüler sporu olan futbol, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğimiz en önemli mecradır. Bu vesileyle, tüm futbol ailesini olası provokasyonlardan uzak durmaları konusunda uyarmayı bir görev biliyorum."

        Oyun kurallarında yapılan değişikliklerin geçerli olacağı yeni sezonda futbol ailesinin tüm üyelerine önemli görevler düştüğünün altını çizen Demirören, şunları kaydetti:

        "Özellikle bu zor günlerde herkesi futbolun temel değerlerine bağlı kalmaya ve sahadaki oyunun tüm aktörlerine saygı göstermeye davet ediyorum. Tüm kulüplere, sahalarda görev yapacak hakem, temsilci ve gözlemciler ile futbol ailesinin bütün üyelerine başarı, mutluluk, kardeşlik dolu bir sezon diliyorum."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa