Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal: "Geleceğe umutla bakıyorum" - Trabzonspor Haberleri

        Macaristan'da oynadığı dördüncü hazırlık maçında Gyirmot'u 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, çok uyumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini ve geleceğe umutla baktığını söyledi.

        Yanal, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbolcuların oyun disiplini, oyundaki tutumu ve kazanma arzusunun performanslarından daha önemli olduğunu belirtti.

        Yoğun bir antrenman döneminden sonra takımda belli yorgunlukların oluştuğunu anlatan Yanal, "Oyuncuların tepkisi, birbirleriyle iletişimleri, eksikliklerin görülmesi, bakılması açısından da bu maçlar önemli. Castillo ve Onazi de takıma katıldı. Önümüzde 3 hazırlık maçı var. Yeni bir takımız. Genç bir takım kurduk. Yine katılacak oyuncular var. Bero ve İbanez yarın gelecek. Katılımlar devam ediyor. Bir oyuncumuz da olimpiyatlardan sonra takıma gelecek" dedi.

        Önlerinde 3 hazırlık maçının bulunduğunu vurgulayan Yanal, "Daha önce açıklanan maçların haricinde Yunanistan'da PAOK ile oynayacağız. İstanbul'da da 12'sinde Bursaspor ile karşılaşacağız. Son iki maçımızın zorluk derecesi daha yüksek olacak. Kalan 3 maçın tamamında oyuncularımızın hepsini oynatıp takıma son şekli vererek lig öncesi hazır duruma geleceğiz." diye konuştu.

        Genç ve geleceğe dönük oyuncular transfer ettiklerini kaydeden Yanal, şunları kaydetti:

        "Castillo, kıta değiştirerek geldi. Onazi de ayağının tozuyla burada. Arkadaşlarının isimlerini yeni yeni ezberlerken oynadılar. Kaliteleri belli, yaptıkları performans belli. Giderek daha da iyi olacaklarını düşünüyorum. Özellikle takım içindeki oyuncuların tutumundan, disiplininden, ortaya koymuş oldukları yaklaşımdan oldukça memnunum. Çok uyumlu bir kamp dönemi geçirildi. Herkesin dostluğu, arkadaşlığı, iletişimi oldukça iyi. Geleceğe umutla bakıyorum."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa