Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay: "Bizim için her zaman lig öncelikli" - Futbol Haberleri

        Mustafa Reşit Akçay, 2-0 kazandıklarını karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 ayaklı müsabakalarda 1-0'lık galibiyetin yeterli bir skor olmadığını belirterek, "İkinci müsabakanın daha ciddi ve değerli olduğunu vurguladık. İlk yarı itibarıyla takım, topun arkasında iyi durarak rakibe tehdit oluşturdu. İkinci yarı performansımızın birazını kaybettik ve ilk devrenin gerisinde kaldık. Kazanmak güzel. Önümüzde gruplara kalma süreci var." dedi.

        Takımın geldiği nokta açısından oyuncularını kutladığını anlatan Akçay, "Her şeyden önemlisi ligde yapacaklarımız. Bizim için her zaman lig öncelikli." diye konuştu.

        Badou Ndiaye'nin sağlık durumuyla ilgili de açıklama yapan Akçay, oyuncunun durumunun kontrolden sonra netleşeceğini belirterek, "Sırtında bir ağrı var. Dönüşte takım 2-3 gün izin yapacak. İzin dönüşünde MR'nı çektirip, kontrollerini yaptırdıktan sonra durumu netleşecek." ifadelerini kullandı.

        Osmanlısporlu futbolcu Dzon Delarge ise teknik direktörlerinin hafta boyunca maçın zor geçeceğini söylediğini anlatarak, "Hocamız, ilk maçtaki performansın önemli olmadığını ve ilk karşılaşmayı kaybetmiş gibi oynamamız gerektiğini söyledi. İlk yarıda bu performansı sahaya koyduk ve gol attık. Mutluyuz. Play-off'taki rakibimizi düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        NOMME KALJU CEPHESİ

        Nomme Kalju Teknik Direktörü Sergei Frantsev, Osmanlıspor'a bir sonraki turda başarılar diledi.

        Golü çok erken yedikleri için planlarının bozulduğunu anlatan Frantsev, "0-0'lık skoru koruyabilseydik golü bulacağımızı düşünüyorduk. Ne yazık ki yapamadık. Fazla istekten kaynaklanan sorun vardı. Çocuklar hemen gol atmak istediler. Bu istek negatifliğe neden oldu. Oyuncularımız, göze hitap eden bir oyun oynamadı" diye görüş belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa