Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da gündem Jean Daniel Akpa Akpro - Trabzonspor Haberleri

        İskoç temsilcisi 24 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermeyince Trabzonspor yönetimi Toulouse forması giyen Jean Daniel Akpa Akpro'ya yöneldi.

        23 yaşındaki Fildişi Sahili oyuncunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi olduğu öğrenilirken bordo mavili yönetim Akpro'nun bonservisini aşağıya çekmeyi planlıyor. Akpro'yla yapılan görüşmede, sağ bek ve orta sahada da forma giyebilen oyuncunun Trabzonspor'a gelmek istediğini ilettiği belirtildi.

        Dış transferi sağ bekle birlikte tamamlayacak Trabzonspor'da gözler iç transfere çevrildi.

        İç transferde yönetimin elden çıkarmak istediği ilk isim Oscar Cardozo... Paraguaylı oyuncuya en ciddi teklifin Malaga'dan geldiği öğrenilirken, yönetimin daha yüksek bir teklif gelmemesi halinde Cardozo'nun transferi için İspanyol kulübüyle transfer görüşmelerine başlaması bekleniyor.

        Öte yandan satış listesine konularak Trabzon'da takımdan ayrı çalışan isimlerden bir diğeri Sefa Yılmaz'ın Kardemir Karabükspor'a yakın olduğu öğrenildi. İki kulübün Sefa'nın transferi için yaptığı görüşmeler sürerken transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa