Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Gökhan İnler ile prensipte anlaştı! - Beşiktaş Haberleri

        Sosa'nın kalıp kalmayacağı hususunun netleşmemesi siyah-beyazlıları orta saha konusunda önlem almaya mecbur bıraktı.

        Yaklaşık bir haftadır gizli yürütülen görüşmelerdeki oyuncunun Leicester'in Türk asıllı yıldızı Gökhan İnler olduğu ortaya çıktı.

        LEICES TRANSFERDE KOLAYLIK SAĞLAYACAK

        Beşiktaş yeni sezonda büyük olasılıkla Leicester'da forma giymeyecek olan Gökhan ile prensip anlaşmasına vardı. İngiltere'de bulunan ve Gökhan'ı ikna eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Leicester ile de görüşmelerde son aşamaya geldi.

        Leicester City iki yıl daha sözleşme bulunan Gökhan konusunda Beşiktaş'a kolaylık sağlayacak. Yıldız futbolcunun da bu konuda menajer Ranieri'ye ayrılmak istediğini ve bonservisi konusunda kolaylık sağlaması için konuştuğu belirtiliyor.

        BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

        2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ın altyaspısında antrenmanlara çıkan Gökhan İnler'in teklifi kabul etmesindeki en büyük etkenin rahmetli babası Ahmet İnler'in daha önceden oğlunun istanbul'da oynamasını istemesi. Annesi Karadenizli, babası Tekirdağlı olan Gökhan İnler daha önce verdiği röportajda çocukluğunda Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getirmişti.

        Geçtiğimiz sezon N'Golo Kante'nin olağanüstü performansı nedeniyle Premier League şampiyonu Leicester City'de 10 maçta forma giyen Gökhan İnler'in ondan önce İtalya'da forma giydiği 8 sezonda müthiş bir performansı öne çıkıyor. 2007-2015 yılları arasında 4 sezon Udinese ve 4 sezon Napoli'de forma giyen Gökhan İnler'in sezon başına 40 maç ortalaması yıldız futbolcunun istikrarını ortaya koyuyor.

        2011'de yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'ye ve 2015'te de 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Leicester'a transfer olan Gökhan İnler, geçtiğimiz sezon Premier League şampiyonluğu yaşamıştı.

        KUBİLAY TÜRKYILMAZ: "BEŞİKTAŞ'TA BAŞARILI OLUR"

        Bu arada İsviçre Basını'ndan Sport Blick gazetesi Andreas Böni imzasıyla haberi okuyucularına tam tam sayfa olarak manşetten duyururken Kubilay Türkyılmaz'ın da yorumuna yer verdi. Kubilay Türkyılmaz yorumunda Beşiktaş'ın Napoli'ye benzediğini ve Gökhan'ın da en iyi dönemini 4 yıl Napoli'de geçirdiğini düşünerek başarılı olacağı görüşünü ifade ediyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa