Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Maça uyuyarak başladık" - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Monaco karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

        Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Turu rövanş maçında Monaco'ya 3-1 yenilen Fenerbahçe, Devler Ligi'ne erken veda etti.

        Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli teknik adam şu ifadeleri kullandı;

        "Konsantrasyonunuzu kaybet hakkınız yok. Her zaman yüksek olmalı. Sadece fiziksel olarakdeğil, kafa olarak da maça hazır olarak girmelisiniz. Ama maça tamamen uyuyarak başladık, güvensiz başladık. İlk 20 dakikayı altın tepside sunduk"

        "İkinci yarıya daha işyi başladık ancak üçüncü gole izin verdik ve bizi eleyen gol de bu oldu. En önemlisi başlangıçtaki o kötü görüntümüzdü. sonuçta bu oldu. Üzgünüm tabii ki. Şu an yapabileceğimiz bir şey yok."

        "KORKUYLA GİRDİK"

        Bir korkuyla girmiş gözüküyorduk. Daha fazlasını yapabilecek kapasitemiz vardı. Önümüzdeki maça bakmaktan başka bir çaremiz yok. Elimizden başka bir çare gelmez bu maçtan sonra"

        "Avrupa mücadelelerinde hakemlerden çok çektim. O yüzden bir yorum yapmak istemiyorum ama kulübümüz isterse bir yorum yapar. Zemin çok kötüydü. Top sürmek çok kötüydü ama hakem bahanesini göstermek istemiyorum. Maç ilk 20 dakikada belli oldu. Kaybetmemizdeki etkendi. Oynama isteğimizi göremedim. En acı veren de bu zaten. topa sahip olmaya çalışan ve bunun üzerine yoğunlaşan bir takımız. Ama zor zeminde çok kolay top kayıpları yaşadık."

        "Çok erken başladı turnuva. Kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Kendi sahamızda hazır olduğumuzu ispatladık. Tuhaf, garip bir zeminde oynadık. Bu seviyeye yakışmayan bir zemindi. İyi de adapte olamadık. Monaco belki daha alışıktı ama herkese aynı zamanda başlıyor turnuva. Bunu bir bahane kabul edemeyiz. Daha iyisini yapabilirdik."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa