Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Monaco Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak? - Futbol Haberleri

        Bu sezon, geçtiğimiz yıllara göre daha farklı bir transfer politikası sergileyen ve taktik anlayışta değişiklik yapacağını duyuran Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında Monaco karşısında tur kapısından geçmeye çalışacak. İşte Fenerbahçe Monaco maçı hakkında detaylı bilgiler...

        MONACO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ İZLENECEK?

        Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme müsabakası kapsamında Fenerbahçe, Monaco ile karşılaşacak. Bu akşam Stade Louis Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak mücadeyi Lig TV canlı yayınlayacak. Bu karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias yönetecek. Dias'ın yardımcılıklarını ise Rui Licinio ve Bruno Rodrigues üstlenecek.

        FENERBAHÇE'NİN AVRUPA KARNESİ

        Monaco’yla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa’da 206. maçına çıkacak. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada 104. sınavını verecek.

        103 maçta 24 galibiyet elde edildi. Kanarya, Avrupa kupalarında Fransa temsilcilerine karşı 19. maçını oynayacak. Kanarya 18 maçta, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında daha önce 5 kez elemeli turlarda Fransız takımları ile karşılaştı. Bu turların 4 tanesinde elenen taraf oldu. Sarı-Lacivertliler, Avrupa kupalarında sahasında ilk maçı 2-1 kazandığı beş turda sadece 1 kez başarılı oldu. Fenerbahçe, Avrupa’da çıktığı 205 maçın 74’ünü kazanırken, 42 kez rakipleriyle berabere kalıp 89 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-Lacivertli takım Avrupa’da deplasman maçlarında 106 gol atarken, kalesinde 194 gol gördü.

        FENERBAHÇE'NİN TUR AVANTAJI BULUNUYOR

        Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında bu akşam deplasmanda Fransa'nın Monaco takımıyla karşı karşıya gelecek.

        II. Louis Stadyumu'nda oynanacak maç saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias düdük çalacak.

        İlk maçta Monaco'yu konuk eden Fenerbahçe, rakibini Emmanuel Emenike'nin kaydettiği 2 golle 2-1 mağlup ederek tur için avantaj elde etmişti. Sarı-lacivertliler, rövanş maçında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Fenerbahçe, 2 veya üzeri gol atıp tek farkla yenilmesi durumunda ise deplasmanda attığı golün avantajını kullanarak turu geçebilecek. Maçın normal süresi Monaco'nun 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanırsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma bölümünde de gol olmazsa turu geçecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

        MONACO FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ NOTLAR

        1- Bugüne kadar Monaco 3 Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katıldı. İkisinde tur atlarken, (ND Gorica ve Young Boys) birinde de elendi (Veris)

        2- 2007/2008 sezonunda Liverpool'a karşı elenen Toulouse haricinde hiçbir Fransız takımı ön eleme turlarında elenmedi.

        3- Monaco son 3 Avrupa kupaları maçını kaybetti, ama bugüne kadar 4 kez üst üst maç kaybetmedi.

        4- Monaco sahasında oynadığı son 28 Avrupa kupası maçının üçünü kaybetti, 6 maç berabere bitti, 19 maçını kazandı.

        5- Monaco sahasında oynadığı son Avrupa kupası maçını Anderlecht'e karşı kaybetti fakat 1994 senesinden beri sahasında 2 kere üst üste maç kaybetmedi.

        6- Fenerbahçe son yaptığı 2 Avrupa ligi maçını iki Fransız takımına karşı kazandı (Marsilya 2012/2013 ve Monaco 2016)

        7- Fenerbahçe'nin Fransız takımlarına karşı yaptığı 8 deplasman maçının hiçbiri berabere bitmedi.

        8- Fenerbahçe, Fransız takımlarına karşı yaptığı 8 deplasman maçında sadece 1 kere kalesinde gol görmedi (Marsilya deplasmanı 0-1)

        9- Falcao, Fenerbahçe forması ile oynadığı son 10 Avrupa Ligi maçında 12 gol attı, Monaco forması ile oynadığı son 5 maçta da 4 gol atmıştı.

        10- Emenike'nin attığı 2 golde asist yapan iki futbolcu da eski Fransa 1. Lig oyuncuları Simon Kjaer ve Gregory Van der Wiel.

        11-Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda dış sahada 104. kez sahaya çıkacak. Bugüne dek rakip sahada oynadığı 103 maçta 24 galibiyet elde eden, 21 maçta beraberlik yaşayan Sarı-lacivertliler, 58 karşılaşmayı da kaybetti. Fenerbahçe deplasman maçlarında 106 gol atarken, kalesinde 194 gol gördü.

        12-Fenerbahçe, Fransa temsilcisi karşısında Avrupa'da 206. sınavını verecek. Avrupa'da 42. sezonunu geçiren Sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 205 maçın 74'ünü kazanırken, 42 kez rakipleriyle berabere kalıp, 89 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 255 gol gönderirken kalesinde 309 gol gördü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa