Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Nomme Kalju Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Ankara'da oynanan ilk maçtan 1-0 galip ayrılan Osmanlıspor, rövanş maçında Nomme Kalju deplasmanındabu avantajını iyi değerlendirerek tur arayacak. Peki Nomme Kalju-Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Tüm detaylar haberimizde..

        NOMME KALJU-OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN?

        İlk maçta 1-0 galip gelen Osmanlıspor, rövanş maçına bir adım önde çıkıyor. Başkent ekibine tur için her türlü beraberlik yetiyor. Nomme Kalju-Osmanlıspor maçı 04 Ağustos Perşembe günü (TSİ) saat 19.00'da başlayacak. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Christian Dingert yöneteceği maç, Beyaz TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Sakatlıkları süren Musa Çağıran ve Engin Bekdemir, Nomme Kalju maçının kadrosunda bulunmuyor. Babasının vefatı nedeniyle Estonya'ya götürülmeyen kaleci Hakan Arıkan'ın da bugün maçın oynanacağı Tallinn kentine gitmesi bekleniyor.

        MAÇI CHRİSTİAN DİNGERT YÖNETECEK

        Estonya'nın başkenti Tallinn'deki Kadriorg Stadyumu'nda TSİ 19.00 başlayacak karşılaşmada Dingert'in yardımcılıklarını Holger Henschel ve Tobias Christ, dördüncü hakemlik görevini ise Guido Winkmann yapacak.

        REŞİT AKÇAY: ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

        Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Nomme Kalju ile oynayacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini söyledi.

        UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Estonya'nın Nomme Kalju takımıyla yarın oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ilk maçta elde ettikleri 1-0'lık avantajın önemini vurgularken, "Yarın iki güçlü takımın müsabakası olacak. Maccabi Haifa gibi bir takımı eleyen takımla karşılaşacağız. Kendi liginde 19 maç yapmış ve 8 milli futbolcuya sahip bir takımla oynayacağız. Rakibimizle ilgili tüm detayları biliyoruz. Elimizdengelenin en iyisini yapacağız. Sonucu maçtan sonra göreceğiz" diye konuştu.

        Kendisi için ligin daha öncelikli olduğunu belirten Akçay, "Osmanlıspor'un Avrupa kupalarında mücadele etmesi önemli ama benim için lig, ligdeki başarı her şeyin önünde. Osmanlıspor Kulübü ligde kalıcı takıma dönüştüğünde şampiyonluklar yaşayabilir. Bu potansiyele sahip. Kulüp yapısı oluştuğunda, Avrupa kupalarını oynamakkolaylaşacak. Potansiyel var, bunu hissediyoruz" dedi.

        Osmanlıspor'un takım kaptanı Erdal Kılıçaslan ise ilk karşılaşmayı 1-0 kazanmalarına rağmen rakibin gücünü bildiklerini ifade ederek, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini söyledi.

        OSMANLISPOR, NOMME KALJU MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        Bu arada Osmanlıspor, Nomme Kalju takımıyla yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın yapılacağı Kadrioru Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından, top kapma, hız ve pas çalışmalarıyla sona erdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa