Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Stoke City, Van Persie'den vazgeçmiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de geleceği merakla beklenen futbolcuların başında gelen Hollandalı yıldız Robin Van Persie için Stoke City'nin takibini sürdürdüğü bildirildi.

        Ada basınında yer alan habere göre, Robin Van Persie'yi ısrarla isteyen Stoke City'nin menajeri Marh Hughes'in yönetime rapor verdiği; Stoke City'nin de bu hafta içerisinde resmi teklifini yapacağı kaydedildi.

        32 yaşındaki futbolcunun İngiltere'ye yeniden dönmek istediğine de değinilen haberde, Stoke City'nin 1 numaralı transfer gözdesinin Saido Berahino olduğu ancak oyuncunun maliyeti nedeniyle aşama kaydedilemediği vurgulandı

        "FENERBAHÇE KABUL ETMEDİ"

        Şu ana kadar gelen tekliflerin yetersizliği nedeniyle Fenerbahçe'de kalan Van Persie, için Stoke City'nin daha önce de kapıyı çaldığı ancak bunun reddildiği de yazıldı.

        Geçtiğimiz günlerde, Van Persie transferiyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Hughes, Hollandalı oyuncu için teklif yaptıklarını söyleyerek; "Bazı kilit bölgelerde takımımızı geliştireceğine inandığımız ve uygun olan oyuncularla ilgileniyoruz. Bu isimler için teklifler yaptık ama kabul edilmedi; ancak bu konuda umutluyuz." sözlerini kullanmıştı

        Öte yandan Emmanuel Emenike'nin performansı sonrasında forvet transferinden vazgeçen Fenerbahçe yönetiminin, Robin van Persie'nin gönderilmesi durumunda 10 numara transferine ağırlık vereceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

        (Sporx)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa