Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Young Boys Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Galatasaray, hazırlık çalışmaları kapsamında Young Boys ile karşı karşıyageliyor. Uhren Cup kapsamında gerçekleştirilecek olan mücadelenin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Peki Young Boys-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        Yeni sezon öncesi ilk hazırlık kampını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, Uhren Kupası organizasyonu kapsamında son maçını Young Boys takımıyla yapacak.

        YOUNG BOYS-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Galatasaray kamp yaptığı İsviçre'de son hazırlık maçında Young Boys ile bir hazırlık maçı yapacak. Young Boys-Galatasaray maçı 19 Temmuz Salı (bugün) TSİ 20.30'da başlayacak. Tissot Arena'da oynanacak mücadele D Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        GALATASARAY, YOUNG BOYS'U YENERSE UHREN CUP'IN ŞAMPİYONU OLACAK

        Uhren Cup'da şimdiye dek oynanan maçlarda Young Boys ile Mönchengladbach 3-3 berabere kalmış; ikinci maçta Zürich, Gladbach'ı 2-1 mağlup etmişti. Galatasaray ise Zürich'i Bruma, Endoğan ve Berk İsmail'in golleriyle 3-0 mağlup etmişti. Sarı-Kırmızılı takım Young Boys'u yenerse Uhren Cup'ın şampiyonu olacak.

        Galatasaray ile Young Boys, Temmuz 2007'de yapılan OBI CUP finalinde karşı karşıya gelmişlerdi. Genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Galatasaray Barış, Özgürcan ve Ümit Karan'ın golleriyle rakibini 3-1 mağlup etmiş ve kupayı kazanmıştı.

        Geçtiğimiz sezon İsviçre Süper Lig'de Basel'in ardından ligi ikinci sırada bitiren Young Boys, 23 Temmuz'da ligdeki ilk maçında St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Young Boys; Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ise 26 Temmuz Salı günü Shakhtar deplasmanına konuk olacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa