Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ahmet Çubukçu: "Akhisar Belediyespor maçını Akyazı'da oynayabiliriz" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, camianın desteğiyle Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirmek istediklerini söyledi.

        Çubukçu, 2016-2017 sezonu fikstür çekimine ilişkin AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, bu sezon yeni bir heyecanla yola çıkacaklarını belirterek, "Camianın desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz." dedi.

        Yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyen Çubukçu, "Trabzonspor için hangi hafta kiminle oynanacağı çok fazla önemli değil. Süper Lig'de 17 rakibimiz var ve tüm maçlar bizim için önemli." diye konuştu.

        Çubukçu, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda ilk lig maçının, Akhisar Belediyespor ile oynanabileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Fenerbahçe maçı sonrası aldığımız ceza nedeniyle bu sezon ilk 2 maçımızı seyircisiz oynayacağız. Bir karşılaşmada da o maçta tribünde olan kişiler karşılaşmayı izleyemeyecek. Dolayısıyla 3 maç sayılacak bir cezamız var. Bu maçları Avni Aker'de tamamladıktan sonra Akyazı Stadı'na geçmeyi planlıyoruz. Sahamızdaki dördüncü karşılaşma da Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız yedinci hafta maçına denk geliyor. Stadın yetişmesi konusunda bir aksilik olmaması halinde bu maçı Akyazı'da oynayabiliriz."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa