Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de formalar satışa çıkıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı lacivertli kulübün futbol takımı için adidas tarafından tasarlanan yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, kulübün 110. yılını yaşamasının sebebiyle, "110 Yıllık Tutku" olarak ortaya çıktı.

        Lansman kapsamında, 2016/2017 Fenerbahçe formalarının ilk kez, Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19.07 (19 Temmuz) tarihinde Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde satışa sunulacağı belirtildi.

        Fenerbahçe futbol takımlarının 2016/2017 futbol sezonunda giyeceği 3 forma şu şekilde:

        110. YIL EFSANE ÇUBUKLU FORMA

        Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Efsane Çubuklu Forma tasarımında bu sezon efsane oyuncu Lefter Küçükandonyadis ile birlikte anılan döneme ait olan çubuklu formadan esinlenildi ve çubuklar hafifçe daraltılarak kullanıldı. Tasarımda adidas'ın ikonik üç bantı ilk kez formanın yanlarında yer alıyor. #110YıllıkTutku sloganıyla, Fenerbahçe'nin büyük taraftarıyla buluşan formanın ensesinde bulunan 110. Yıl yazısını, yine ense bölümünde bulunan, kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça tamamlıyor.

        110. YIL DEPLASMAN FORMASI

        2016/2017 sezonu Fenerbahçe Deplasman Forması, 1 yıllık aradan sonra beyaz ağırlıklı tasarımı ile öne çıkıyor. Kolların ucundaki sarı lacivert detay ile birleşen sade tasarımı, bir yenilik olarak yanlarda yer alan, adidas'ın ikonik üç bantı tamamlıyor. Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak Climacool teknolojisine sahip adidas 2016/2017 Fenerbahçe Deplasman Forması'nın şıklığını, ensede bulunan kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça ve kulübün 110. yılını kutlayan ensedeki 110. Yıl yazısı tamamlıyor.

        110. YIL 3. FORMA

        Fenerbahçe 2016/2017 sezonunda hem iç saha, hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan antrasit renkteki üçüncü forma geleneği, kulübün ait olduğu İstanbul şehrinin gece siluetinden etkilenilen tasarım ile buluştu. Antrasit rengi ile asil bir görünüm kazanan formanın altın rengi detayları da şıklığını tamamlıyor. adidas'ın ikonik üç bantının omuzlarda yer aldığı tasarımı, yine ensede bulunan 110. yıl yazısı ve kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça tamamlıyor.

        Fenerbahçe A Futbol Takımı'nın 2016/2017 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas'ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor. adidas formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise, sunduğu özel dikiş ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı arttırıyor.

        2016/2017 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 155 TL, genç formaları 120 TL ve çocuk formaları ise 110 TL'lik satış fiyatıyla, 19 Temmuz itibariyle, tüm Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde taraftarın beğenisine sunulacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa