Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transferde nokta atışı yapacak - Trabzonspor Haberleri

        Asbaşkan Ahmet Çubukçu, bordo mavili takımı katkı sağlayacak isimleri kadroya almak için çalıştıklarını belirtirken şunları söyledi:

        "Taraftarımız rahat olsun. Yapacağımız transferler takıma katkı sağlayacak isimler olacak. İşi aceleye getirmeyeceğiz. Nokta atışı yapmak için ağır adımlar atıyoruz. Transferlerin büyük bölümü de hazır olarak takıma katılacak."

        "BAŞKANIMIZ TRANSFERLE BİZZAT İLGİLENİYOR"

        Macaristan'da gerçekleştirilecek 2'inci etap kamp çalışmalarına kadar transferleri büyük oranda sonuçlandırmayı hedeflediklerini belirten Asbaşkan Çubukçu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

        "İkinci etap kamp çalışmalarına tam kadro gitmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerle başkanımız Muharrem Usta'da bizzat ilgileniyor. Önümüzdeki günlerde transferde hareketlilik olabilir. Sağlam adımlarla yolumuzda ilerliyoruz."

        YANAL'DAN TAM NOT

        Bu arada Slovakya'nın Samorin Kasabası'nda 14 günlük kampı geride bırakan Trabzonspor'da futbolcularının disiplinli çalışmaları teknik direktör Ersun Yanal'ı memnun etti. Ersun Yanal'ın kamp boyunca futbolcuların beslenme, uyku ve çalışmalarda gösterdikleri özveriden oldukça memnun kaldığı öğrenildi.

        Disiplinli çalışmaların bordo mavili takımın antrenmanlarına da olumlu yansıdığı belirtilirken Ersun Yanal'ın 1'inci etap kamp çalışmalarında yer alan ekibin uyumuna da tam not verdiği ifade edildi.

        ESTEBAN, ‘1 NUMARA' OLMAK İSTİYOR

        Trabzonspor'un 24 Temmuz'da Macaristan'da başlayacak 2'inci etap kamp çalışmalarına kaptan Onur'un da katılımıyla kalede rekabet artacak. Bordo mavili takımın Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, kaleci Onur'un izinli olması nedeniyle katılmadığı 1'inci etap kamp çalışmalarında kendini gösterebilmek için yoğun çaba harcadı.

        Geride kalan sezonda Onur'un arkasında yedek soyunan 27 yaşındaki Esteban, yeni sezonda formayı kaparak birinci kaleci konumunda yer almayı hedefliyor. Esteban, bordo mavili ekipte geçen sezon ikisi kupada olmak üzere toplamda 16 maçta görev yapmıştı.

        (DHA)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa