Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi van Der Wiel kulüp binasında! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Gökhan Gönül ile yollarını ayıran ve sağ beke milli oyuncudan daha kaliteli bir ismi monte etmek isteyen Fenerbahçe, büyük oynuyor. Sarı-Lacivertliler, PSG ile sözleşmesi sona eren ve dev kulüplerin peşinde koştuğu Gregory van der Wiel ile anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncunun transferi için Sarı- Lacivertli kurmaylar, geçtiğimiz günlerde Van Der Wiel ve menajeri ile masaya oturdu.

        Fenerbahçe’nin 3 milyon Euro’yu bulan bir ücret önerdiği ifade edilirken, Van der Wiel ve menajerinin teklife “Tamam” dedikleri kaydedildi. Ancak ikili imzadan önce İstanbul’a gelip şehri gezmek istediklerini de belirtmişti.

        ‘GÖKHAN GÖNÜL’DEN DAHA İYİ’

        Yaşanan bu gelişmeler üzerine Sarı-Lacivertli kurmaylar, Van der Wiel’i İstanbul’a davet etti. Hollandalı oyuncu da dün öğleden sonra İstanbul’a geldi. Şehri gezen Van der Wiel özellikle boğaza hayran kaldı.

        Daha önce Sarı-Lacivertli formayı giyen Kuyt ve şu anda takımda bulunan Van Persie’den de bilgi aldığı öğrenen Van der Wiel ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

        Öte yandan Fenerbahçeli yöneticiler transferlerle ilgili yaptıkları yorumlarda Gökhan Gönül’den daha iyi bir sağ bek aldıklarını belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa