Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Djourou Beşiktaş'a doğru - Beşiktaş Haberleri

        Geçtiğimiz günlerde menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen Johan Djourou konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Hamburg takımının kaptanlığını yapan 29 yaşındaki oyuncu ile büyük oranda anlaşan siyah-beyazlıların, Alman ekibi ile de pazarlıkları sürdürdüğü bildirildi. Hamburg'un Beşiktaş'ın görüşme istediği ilk etapta onaylamadığı ancak tecrübeli stoperin baskı yapması nedeniyle masaya oturulduğu vurgulandı.

        'GİTMEK İSTİYORUM' DEDİ

        Djourou'nun kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzatmasına rağmen artık yeni bir heyecan yaşamak istediğini Alman yönecilere bildirdiği ve bunun üzerine masaya oturan iki kulübün aradaki küçük pürüzler konusunda görüştüğü gelen haberler arasında. Beşiktaş'ın piyasa değeri 3.5 milyon euro civarı olan Djourou'yu 2.5-3 milyon euro arası bir rakama kadrosuna katmaya çalıştığı da vurgulanıyor. İsviçre basınına da konu olan transfer hamlesi için Blick gazetesi, "Türkiye şampiyonu Beşiktaş, Djourou ile yakından ilgileniyor. Yakında bir sonuç çıkabilir" ifadelerini kullandı.

        1.91'LİK KULE

        Fildişi Sahili asıllı İsviçreli stoper, daha önce Hannover 96 ve Arsenal gibi takımlarda forma giydi. Kulüp takımları kariyerinde toplam 260 maça çıkan Djourou'nun 3 gol, 8 asisti var. 1.91'lik boyuyla hava toplarında etkili olan tecrübeli krampon, İsviçre Milli Takımı'yla EURO 2016'da ter döküyor.

        (Fotomaç)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa