Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın gözü Gaston Ramirez'de! - Galatasaray Haberleri

        Sportif A.Ş.’de göreve başlayan Alp Yalman, dört koldan transfer görüşmelerini sürdürüyor. Menajerlerle dirsek temasında olan Yalman kulübün içinde bulunduğu mali durumu da göz önünde bulundurarak bonservis problemi olmayan isimlere yöneliyor.

        Galatasaray’ın gündemindeki son yıldız, Gaston Ramirez... İngiliz kulübü Southampton ile sözleşmesi sona eren Ramirez’le ilk temas kuruldu. Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, gole dönük futboluyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezona Southampton’da başlayan, devamında Middlesbrough’a kiralanan yıldız isim çıktığı 23 maçta 7 kez ağları havalandırırken, 5 asist yapmıştı.

        2012’DEN BERİ ADA'DA

        Menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar, Gaston Ramirez’e teklifini iletti ve beklemeye geçildi. Piyasa değeri 5 milyon Euro olan genç futbolcu, 2012’den beri İngiltere’de top koşturuyor. Uruguay Milli Takımı ile Copa America’da boy gösteren ve burada sol kanatta görev yapan Ramirez’in alınması halinde Cim Bom, kenarlardaki sıkıntısını büyük ölçüde gidermiş olacak. (Fanatik)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa