Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Hatem Ben Arfa'ya teklif: "Gel, kral ol" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Hatem Ben Arfa seferberliği... Sarı-Lacivertliler, Fransız oyuncuyu renklerine dahil edebilmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. 29 yaşındaki yıldız geride kalan sezonda Nice’te forma giydi ve sözleşmesi de sona erdi. Yani bonservis sorunu yok. Ancak Ben Arfa ile sadece Fenerbahçe değil, PSG gibi dev bir kulüp de yakından ilgileniyor.

        İşlerinin zorluğunun farkında olan Fenerbahçe yönetimi yıldız oyuncuyla temaslarını bir an olsun kesmiyorlar. Bunun için de daha önce Fransa’da top koşturup Fenerbahçe’ye gelen Moussa Sow, Simon Kjaer, Niang, Dia gibi isimleri örnek gösterip Fenerbahçe’de forma giydikleri sürece ne kadar mutlu oldukları anlatılıyor.

        ‘FORMA SENİN OLUR’

        Sarı-Lacivertli yöneticiler, Hatem Ben Afra ile menajeri aracılığıyla yaptıkları görüşmelerde, “PSG’ye gidersen orada oynayıp oynamayacağın belli değil. Gel Fenerbahçe’ye kral ol. Burada kendini gösterdiğin sürece forma senin. Taraftar da seni bağrına basar” diyerek transferi bitirmeye çalışıyorlar. Kısacası yönetim Ben Afra için yoğun bir mesai harcıyor. PSG ile girilen bu yarışta kimin kazanacağı merak konusu...

        MENAJERİNİN TELEFONU SUSMUYOR

        Hatem Ben Arfa sadece Fenerbahçe ve PSG’nin radarında değil. Fransız yıldız için son olarak Sevilla ve Leicester City de devreye girmişti. Ancak taliplilerin bununla da kalmadığı öğrenildi. Arfa’nın menajerine her gün yeni kulüplerin tekliflerinin geldiği, bunun için de yıldız futbolcunun karar vermekte zorluk çektiği belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa