Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim Galatasaray ve Milli Takım'ı çalıştıracak - Futbol Haberleri

        Fatih Terim tam gaz Galatasaray'a yaklaşıyor... fakat Galatasaray'daki yeni Terim dönemi çok tartışma yaratacak. Çünkü Terim, Türkiye Futbol Koordinatörlüğü görevini bırakmak istemiyor. Başladığı bazı atılımların devam etmesini istiyor. Hazırladığı dev kitapçıkta yer alan ve 5 senelik bir süreci kapsayan yenilenme sürecinin devam etmesi için bu görevinden ayrılmayacak.

        Terim sadece milli takımlardaki "seçicilik" görevinden istifa edecek. Türk Milli Takımı'nın "adeta" sportif direktörü gibi çalışacak. Türkiye'nin yeni teknik direktörünü kendi seçecek. Alt yapıdaki teknik direktörleri kendi belirleyecek. Takımın başına getireceği teknik direktörü değiştirme yetkisi de kendisinde olacak. TFF'de de bir odası olacak. Galatasaray Kulübü'nde de bir odası.

        Terim'in bu fikrini hem Dursun Özbek, hem Alp Yalman, hem de Yıldırım Demirören'le paylaştığı ve kabul ettirdiği bildirildi. Demirören'in de oldukça yıpranan Terim'in yerine onun seçeceği bir teknik direktörle çalışma fikrine çok daha sıcak bakıyor.

        (Fotospor)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa