Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Sadri Şener: Muharrem Usta'nın işi kolay değil - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor eski kulüp başkanı Sadri Şener, Kadırga TV'ye telefonla katılarak İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine göndermede bulundu ve futbol takımına ağır eleştiride bulundu.

        Sadri Şener, Trabzonspor'da yaşananlara gittikçe uzaklaştığını belirterek, "Hep ben mi bir şey söyleyeceğim. Gittikçe uzaklaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu oyuncuların hiç biri Trabzonspor'da oynayacak tipler değil. Bu yönetimden önce görevde 2.5 yıl kalan kötü bir yönetimin bıraktığı izler bunlar. Bu çöküşü toparlamakta Muharrem Usta ve yönetimine düştü. Camianın morallini bozuk olması normal heyecan vermiyor takım. Hiç bir yerde iddian kalmadı. Taraftar kimseyi cezalandırmıyor. Eski yönetimi ibra bile ediyorsun" ifadelerini kullandı.

        "USTA'NIN İŞİ KOLAY DEĞİL"

        Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetimin işinin kolay olmadığını belirterek, "Muharrem Usta'nın işi kolay değil. O paraları ödemek kolay değil. Nasıl bu hallere düşürmüşler. Ödenemez noktalara gelmişler, adam ne yapsın. O na ben sordurdum baktın mı tabloya, o da herhalde biliyordu tabloyu, yani bir sürpriz olmadı diye düşünüyorum" diye konuştu.

        Şener, mevcut yönetim kurulunun teknik adam seçiminin yanlış olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Hami veya o na benzer biri fark etmez. Koca Trabzonspor'a hocalık yapacaksın. Trabzon'daki dengeleri bilmiyormusunuz herkes bir tarafa çekiyor. Allah yardımcıları olsun. İnşallah kırılmazlar, üzülmezler."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa