Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin yüzü yine gülmez oldu - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sakatlığını atlattıktan sonra Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçının son 15 dakikasında yer almış, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise uzatmalara giden maçta Kayserispor’a karşı 120 dakika forma giymişti. Tecrübeli oyuncu 120 dakika boyunca ortaya koyduğu başarılı performansla da tam not almıştı. İşte bu görüntüde de haliyle Antalyaspor maçında ilk on birde yer almayı bekliyordu ama olmadı. Teknik direktör Vitor Pereira tercihini bir kez daha Fernandao’dan yana kullandı. İkinci yarıda Ozan’ın yerine girip penaltıdan golünü atsa da keyifsizliği dikkat çekti.

        ‘GRİBAL ENFEKSİYON’ DENİLDİ AMA...

        İlk on birde yer alamamanın yanı sıra alınan yenilgiyle de tüm takım gibi morali bozuk olan Hollandalı yıldız dün sabah Samandıra’da yapılan idmana çıkmadı. Kulüpten yapılan açıklamada gribal enfeksiyon geçirdiği belirtilse de Robin van Persie’nin Pereira’nın Antalya maçındaki tercihinden dolayı moralinin bozuk olduğu ve bunun için de idmana çıkmadığı öne sürüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa