Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Super Bowl'da Denver Broncos ile Carolina Panthers karşılaşıyor - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Kaliforniya’nın Santa Clara kentindeki Levi’s Stadı’nda TSİ 01:25’te başlayacak NFL finalinde, Denver Broncos ve Carolina Panthers takımları karşı karşıya gelecek.

        ABD’de yıllardır ‘en çok izlenen maç’ unvanını kaptırmayan ve dünyaca birçok ülkede de naklen yayınlanan karşılaşmada, normal sezonu 15 galibiyet ve tek mağlubiyetle tamamlayan Carolina Panthers, 2003’de kaybettiği Super Bowl kupasını tarihinde ilk kez kazanmak için ter dökecek. Denver Broncos ise normal sezonu 12 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile tamamlamasının ardından Super Bowl’ı alıp, tarihinde 3’üncü şampiyonluğa ulaşmaya çalışacak. İki takımın mücadelesi, ayrıca Denver Broncos’un kaptanı Peyton Manning için ayrı bir önem taşıyor. NFL efsanesi olarak kabul edilen 40 yaşındaki Manning, normal sezondaki rakip takımların oyuncuları ve koçlarıyla vedalaşarak, bu sezonun NFL’de son yılının olacağı sinyallerini vermişti. Manning için bu kariyerindeki 4’üncü final olacak.

        189 MİLYON KİŞİ İZLEYECEK

        Geçen yıl 114 milyon Amerikalı’nın izlediği Super Bowl karşılaşmasını bu yıl 189 milyon sporseverin izlemesi bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa