Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Efsaneler asla ölmez! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        34 yaşında... 33 gün sonra 35 olacak... Kariyerinde alınmadık kupa yok. Ama gözlerindeki hırs hala alev alev yanıyor. Samuel Eto’o, dün F.Bahçe’yi adeta tek başına yıktı, ligin en çok gole katkı yapan oyuncusu oldu Dün itibarıyla hayatının 12 bin 751. günündeydi Samuel Eto’o...

        35. yaş gününü kutlaması için 33 gün vardı. Sezon başında kendisi için söylenen “Bitti”, “Emeklilik ikramiyesi almaya geldi”, “Göbekli” gibi ifadelerle koskoca bir ilk yarı boyunca dalga geçmiş, kendisini izeyenleri futbola doyurmuştu Kamerunlu... ‘Yıllanmış şarap’, dün de ‘tatlı’ faslını sundu futbolseverlere...

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Premier Lig’de iki kez kral olmuş Robin van Persie’yi kulübeye hapsederken, 34’lük Eto’o ‘Yıkılmaz’ denilen SarıLacivert savunmayı alt üst etti. Bruno Alves’e hemen her pozisyonda üstünlük sağlayan, Antalyaspor’un ilk golünü atan, 3. golün asistini yapan süper yıldız, sakatlanıp kenara alındığı 56. dakikaya kadar maçın fişini çoktan çekmeyi başarmıştı!

        TAKIMIN YÜZDE 63’Ü!

        Kulübede teknik adamlık konusundaki hünerlerini de sergileyen Eto’o, inanılmaz istatistikleriyle de ‘saygı’yı sonuna kadar hak etti. Süper Lig’de bu sezon takımının attığı gollere en çok katkı yapan isim Eto’o oldu.

        Antalyaspor’un ilk 20 haftada rakip ağlara giden 30 golünün 14’üne imza atan, 5 de asist yapan Kamerunlu yıldız, toplam 19 golde pay sahibi oldu. Bir başka ifadeyle takımının attığı gollerin %63’ünü üstlenmiş oldu. Tecrübeli oyuncu, 4 haftalık suskunluğunu da F.Bahçe karşısında sonlandırmayı başardı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa