Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Vitor Pereira: "Maçı kazanmayı bizden fazla istediler" - Fenerbahçe Haberleri

        Antalyaspor'un hem takım halinde hem de bireysel anlamda kendi takımından daha iyi bir görüntü sergilediğini vurgulayan Portekizli teknik adam, şöyle konuştu:

        "Maçı kazanmayı bizden daha fazla istediler. Maç içerisinde sanki onlar şampiyonluğa oynuyormuş da biz şampiyonluğa oynayan taraf değilmişiz gibi bir görüntü oldu. Bizden daha agresiftiler ve maça daha çok kendilerini verdiler. Daha iyi bir oyunla bu akşam üç puanı aldılar. Bizim için üç puanlık bir kayıp söz konusu. Şu anda aslında dediğim gibi çok da fazla söylenecek bir şey yok. Bugün ne eksikti, buna bakacağız, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu akşam ne eksikti, bunu hepimiz gayet iyi bilmiyoruz. Bir sonraki karşılaşmada farklı bir cevap, farklı bir görüntü sergilemek istiyoruz. Antalyaspor takımını tebrik ediyorum. Bundan sonra sahaya inanç ve istekle çıkıp maça kendimizi vermeliyiz, şampiyonluk mücadelesine devam etmeliyiz."

        EROL MALKOÇ: FENERBAHÇE'Yİ İYİ ANALİZ ETTİK

        Antalyaspor Antrenörü Erol Malkoç, "Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik, çalışarak bugünkü sonucu aldık" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 4-2 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Malkoç, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedavi gören Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais için mücadele ettiklerini söyledi.

        Malkoç, "Önemli olan sağlık. Futbol bir oyun. Antalyaspor olarak iyi oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Hocamız antrenmanlarda iki gün bizimle beraberdi, daha sonra rahatsızlandı. Beraber çalışarak bugünkü sonucu aldık" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa