Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Amedspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u eleyerek adından söz ettiren Amed Sportif Faaliyetler, çeyrek final kura çekimleri sonrası Fenerbahçe ile eşleşti. İki aşamalı oynanacak olan karşılaşmanın ilki, Diyarbakır Seyrantepe Diski Stadyumunda oynanacak. Peki Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK

        Bursaspor maçında yaşanan olaylar ve 'taraftarlarının ideolojik propaganda yapması' nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler'e verilen, 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezasının TFF Tahkim Kurulu tarafından onanması sonrası, karşılaşmanın Diyarbakır'da seyircisiz oynanması kararlaştırıldı.

        AMED SPORTİF FAALİYETLER - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması kapsamında oynanacak Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe maçı 9 Şubat Salı günü, saat 13:00'da A Haber kanalından canlı izlenebilecek.

        DENİZ NAKİ FENERBAHÇE KARŞISINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

        PFDK, Amed Sportif Faaliyetler futbolcusu Deniz Naki'ye, ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 12 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası verdi. Deniz Naki bu ceza sonrası 10 Nisan 2016 tarihinde oynanacak Karagümrük maçına kadar forma giyemeyecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa