Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Akigo karşısında golü atmak için her şeyi denedi ancak olmadı! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        27 şut çeken, 34 orta yapan, 14 korner kullanan, 7 gol net pozisyon yakalayan Siyah-Beyazlılar; Akhisar’ın savunma duvarını ve kaleci Lukac’ı bir türlü aşamadı.

        Maçın yüzde 65’lik bölümünde topun sahibiydi Beşiktaş... Bu sezonki efektif ve hızlı futbolunu Akhisar karşısında tam olarak uyguladı. Ancak en önemli şey eksik kaldı; gol! Şenol Güneş yönetiminde skorer bir kimliğe bürünen Siyah-Beyazlılar, henüz 5. dakikada Güray Vural’ın golüyle 1-0 geriye düştü ancak ardından oyunu tamamen rakip yarı alana yıktı. Küçük üçgenler ve seri paslarla Akhisar’ın savunma duvarını aşmaya çalışan Kartal, kanatları da oldukça etkin kullandı. Toplam 34 orta yapan Siyah- Beyazlılar bunların 8’inde isabet sağlarken özellikle Akhisar’ın tecrübeli stoperi Douglao, performansıyla Kartal’a geçit vermedi.

        AKHİSAR 3’TE 2 YAPTI!

        Şut konusunda da sezonun en iyi maçını çıkaran Beşiktaş, toplam 27 kez kaleyi yokladı fakat sadece 6 kez adresi tutturdu. Bu pozisyonlarda da Akhisar’ın başarılı eldiveni Lukac, kalesinde devleşti. 14 korner kullanan, toplam 688 pas yapan Şenol Güneş’in öğrencileri, 7 net gol pozisyonu yakalamasına rağmen bir türlü sonuca ulaşamadı. Toplam 8 şut çeken, 2 orta yapan, 1 korner kullanan rakip Akhisar istatistiklerde geride kalsa da bulduğu 3 net pozisyonunun 2’sini değerlendirip sahadan karlı ayrılan taraf oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa