Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Ocak ayında Vitor Pereira'nın kadrosunda görmeyi istediği Juventuslu Caceres ve Chelseali Falcao için her türlü fedakarlığı yapacak - Fenerbahçe Haberleri

        Juventus'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caceres'in Fenerbahçe'ye çok sıcak baktığı biliniyor.

        Bu sezon Juventus'ta ancak 2 maçta forma giyen Uruguaylı futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden almayı planlayan yönetim İtalyan kulübünü bunun için ikna etmeye çalışacak. Caceres'in kulüpten alacağına karşılık bonservisini isteyeceği gelen bilgiler arasında...

        CHELSEA'DE AZ ŞANS BULDU

        Fenerbahçeli yöneticiler Caceres'i bitirdikten sonra bu kez İtalya'dan İngiltere'ye geçerek Falcao için Chelsea ile pazarlık masasına oturacak. Kolombiyalı oyuncunun bu sezon Chelsea'de çok az şans bulması nedeniyle yönetim bu oyuncuyu kiralamayı planlıyor. İngiliz kulübünde yeterince şans bulamayan Falcao'nun özellikle yedek kalmaktan şikayetçi olduğu için Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

        YILDIRIM DA ÇOK İSTİYOR

        Başkan Aziz Yıldırım'ın Falcao'nun transferini çok istediği ve bu nedenle bu oyuncunun alınması için her türlü fedakarlığı yapacağı öne sürüldü.

        Sarı-Lacivertli yönetim Caceres ve Falcao'yu bitirerek kadrosunu daha da derinleştirmenin hesaplarını yapıyor. Bu arada Fenerbahçe'nin menajerlerin önerdiği bazı oyuncuları da yakın takibe aldığı belirlendi. Ancak asıl hedefin Caceres ve Falcao olduğu ortaya çıktı. (Takvim)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa