Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Jorger Jesus: Maça C takımıyla çıkabilirim - Futbol Haberleri

        Siyah-beyazlılar ile 10 Aralık Perşembe günü sahasında karşılaşacak olan Lizbon, bu maçı kazanması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tur vizesi alacak. 1 puan alması halinde ise Skenderbeu'nun Lokomotiv'i geçmesini bekleyecek.

        Galatasaray Futbol Takımı, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

        'O ZAMAN BAKACAĞIM'

        Birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarını hatırlatan Jesus, 3 kulvarda yola devam ettiklerini ve bunun kendileri için bir hayli zor olduğunu söylerken, "Lokomotiv Moskova galibiyeti bize bir sorunu da getirdi. 10 Aralık'ta Beşiktaş ile maçımız var. 3 gün sonra Pazar günü Moreirense ile oynayacağız. Hemen sonrasında Çarşamba da Braga ile Portekiz Kupası karşılaşması var. O zamana kadar neler yapacağımı düşüneceğim" dedi.

        'A,B,C TAKIMLARI EŞİT'

        Beşiktaş maçında sürpriz yapabileceğini kaydeden deneyimli teknik adam, "Beşiktaş'a B takımı ile çıkmam gerekirse bunu yapacağım. Benimle çalışan tüm oyuncularıma karşı bir güvenim var. Bundan dolayı A, B veya C hepsi eşit" açıklamasını yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa