Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Kevin Grosskreutz Galatasaray’da! Kevin Grosskreutz kimdir? - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray transferin son gününde gaza bastı... Sarı-Kırmızılılar'ın, prensip anlaşmasına vardığı Borussia Dortmund'lu Kevin Grosskreutz İstanbul'a geldi.

        Düsseldorf'tan Atatürk Havalimanı'na gelen ve Galatasaray Kulübü'nün görevlileri tarafından karşılanan Alman futbolcu, buradan sağlık kontrolünden geçmek üzere Liv Hospital Ulus'a hareket etti.

        Sarı-kırmızılı kulübün, savunmada görev yapan 27 yaşındaki futbolcuyla sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

        27 yaşındaki futbolcu, 2009 yılından bu yana Dortmund’un formasını giyiyor. Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Grosskreutz, Bundesliga'da 2 kez kupa kaldırdı.

        Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz için 1 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

        KEVİN GROSSKREUTZ KİMDİR?

        Doğum tarihi: 19 Temmuz 1988 (Dortmund)

        Yaş: 27

        Uyruğu: Almanya

        Boyu: 1,86 m

        Piyasa değeri: 5,00 milyon €

        Mevki: sağ bek, sağ açık, sol açık

        Kevin Grosskreutz, 27 yaşında ve her iki kanatta da hem defansif hem ofansif olarak görev yapabiliyor. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamadı.. Dortmund'un şampiyon olduğu 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında ise ligde attığı 15 golle büyük pay sahibi oldu.

        Grosskreutz, Alman Milli Takımı formasını ise 3 kez giydi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa