Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder imzasını attı - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sarı-Kırmızılılar’ın gözbebeği Wesley Sneijder, Konya’da yeniden doğdu... Sezona kötü başlayan Hollandalı yıldız dün son dakikalarda attığı iki klas golle dönüşünü müjdeledi. Yönetimin sözleşme uzatmak istemesine rağmen imza parası yüzünden işi ağırdan aldığı ‘sniper’ lakaplı yıldız, dün yaptığı ‘dubleyle’ yönetimi adeta masaya çağırdı!

        89. dakikada Emre Çolak’ın pasında direk dibinden topu ağlara gönderen Sneijder, 90+5’te de Sabri’nin pasında topun gelişine tek vuruşla ağları buldu.

        2 İSABETLİ ŞUTTA 2 GOL

        Sezona sözleşme belirsizliği nedeniyle kafası karışık başlayan Wesley Sneijder, geçen iki haftada kaleye isabetli şut gönderememişti. Süper Lig’de bu sezon üç haftada 225 dakika sahada kalan 10 numara, toplam 16 şut denemesinde 2 kez isabet sağladı. Sneijder’ın Konya önünde kaleyi bulan iki şutu da gol oldu. Wesley geçen sezon 121 şut ile ligin en çok şut deneyen oyuncusu olmuş, 10 gol atmıştı.

        HOLLANDALI COŞUYOR ASLAN GÜLÜYOR

        Cimbom, Sneijder’ın gol attığı 20 Süper Lig maçından da galibiyetle ayrıldı. 2012-13 sezonunda 3, 2013-14 sezonunda ve geçen sezon 8’er karşılaşmada gol atan Hollandalı’nın ağlara giden her vuruş sonrası Aslan sahadan gülerek ayrılmıştı. Dün de Sneijder dün de Konya’da ağları havalandırdı, Cimbom hayati bir üç puan kazandı. Aslan’ın 10 numarası, G.Saray kariyerinde ligde 27 kez gol sevinci yaşadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa