Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor ''Galatasaray'ı ve Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum'' - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Maçın ardından konuşan Kocaman, "Lafı uzatmamam lazım. Son dakikaya kadar düşündüğümüz ölçüde geçti oyun. Her an beraberliği yakalayabilecek şekilde oynadık. Son dakikada o çözülme çok tatsızdı." dedi.

        Hakem Aydınus'a sitem eden deneyimli çalıştırıcı, "Galatasaray'ı ve Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum. Bir ima yok herkes anlıyor dediğimi. Bu hafta enteresan bir hafta." diye sözlerini sonlandırdı.

        "FARKLI KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK"

        Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner ise, "Bu farklı skoru hak etmedik. Oyun olarak istediklerimizi genel olarak yaptık. Alan vermemeye ve birlikte kompakt oynamaya çalıştık. Galatasaray 10 kişi kalınca öne de geçebiliriz. Geçtiğimiz haftalarda Muslera hatalı goller yemişti. Bu maçta Kaya abi bizde hatalı goller yedi ve üzüldü ama iyi kaleciler böyle goller yerler. Önemli olan bundan sonrası için Kaya abiyi kazanmak. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hocamız da içerde söyledi, genel olarak kötü değiliz. Daha 2 gündür bizle çalışan arkadaşlar var. Onlar da daha iyi olacaklar." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa