Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Galatasaray Torkuspor maçı ne zaman saat kaçta? - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olduğunu ve ilk 11'lerini merak eden izleyiciler, Fırat Aydınus'un yöneteceği, Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı Lig Tv naklen izleyebilecekler.

        Galatasaray ligin 3. haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri belli olan Sarı Kırmızılı ekipte lig yarışı devam ediyor.

        GALATASARAY KONYASPOR İLE 29.KEZ KARŞILAŞIYOR

        Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in üçüncü haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya’ya gitti. Galatasaray kafilesi dün akşam saat 18.45’te Konya Havalimanı’na indi.

        Galatasaray, Torku Konyaspor ile lig tarihinde 29 kez karşılaşıyor. Daha önceki 28 maçta Galatasaray 22 maçı kazanırken, Torku Konyaspor 2 karşılaşmada galip gelebilmiştir. Dört karşılaşmada eşitlik bozulmazken Galatasaray, gol sayılarında da 59-16 önde yer alıyor.

        Galatasaray, Torku Konyaspor ile en son karşılaşmasını, Burak Yılmaz (2), Umut Bulut, Emre Çolak ve Hamit Altıntop golleriyle 5-0 kazanmayı başarmıştı.

        GALATASARAY'DA EKSİKLER VAR

        Galatasaray'ın Bursasporla oynadığı TFF Süper Kupa maçında Ozan Tufan'a attığı yaptığı müdahale neticesinde kırmızı kart ile oyundan ihraç edilen ve ligin ilk iki haftasını cezalı geçiren Emre Çolak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

        Galatasaray kafilesinde sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un dışında; Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Karacan, Bilal Kısa, Blerim Dzemaili ve Sinan Gümüş yer almadı.

        İKİ TAKIMIN DA GALİBİYETİ YOK

        Her iki takımında ligde henüz galibiyetinin bulunmaması ilk galibiyet için kıyasıya bir mücadeleye neden olacak. İlk iki hafta 1 galibiyet, 1 maglubiyet alan Galatasaray bu maçı kazanarak taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Ligin ilk iki haftasında 2 beraberlik alan Konyaspor ise kendi sahasında Galatasaray'ı yenerek taraftarlarına güzel bir hediye vermek istiyor.

        İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

        TORKU KONYASPOR

        Kaya Tarakçı

        Ömer Ali Şahiner

        Dossa Junior

        Jagos Vukovic

        Mehmet Uslu

        Ali Çamdalı

        Uğur İnceman

        Samuel Holmen

        Abdou Razack Traore

        Alban Meha

        Riad Bajic

        GALATASARAY

        Fernando Muslera

        Sabri Sarıoğlu

        Aurelien Chedjou

        Hakan Balta

        Alex Telles

        Felipe Melo

        Selçuk İnan

        Yasin Öztekin

        Wesley Sneijder

        Lukas Podolski

        Burak Yılmaz

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa