Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray’da 2 numaralı belirsizlik çözüldü... Sarı-Kırmızılılar'ın yedek kalecisi Cenk Gönen oldu - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Valdes için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta forma şansı azalan Cenk konusunda iki kulüp nihayet resmen anlaştı.

        ‘INŞALLAH UĞURLU GELIRIM’

        Muslera, 3 yıl önce Cenk için “Türkiye’de en beğendiğim isimlerden’ demişti. Cenk de dün anlaşma sonrası “Muslera, tartışmasız 1 numara. Taffarel gibi bir dünya yıldızıyla çalışacak

        olmam benim için gurur verici. Muslera’dan öğreneceğim çok şey var. Lige iyi başlayamadık. İnşallah benim gelişim uğurlu gelir” diye konuştu.

        BUGÜN MAÇA ÇIKIYOR

        Sarı-Kırmızılılar, son Osmanlı maçında, Eray’ın sakatlığı yüzünden U-21 takımından kadroya dahil edilen genç İsmail Çipe’yi yedek soyundurmuştu. İmzaların atılmasından sonra G.Saray forması giyip kafileyle Konya’ya götürülen Cenk’in, bugün kulübede oturması bekleniyor.

        MALİYETİ 3.5 MİLYON EURO

        Sarı-Kırmızılılar, Cenk için Beşiktaş’a 600 bin Euro bonservis ödeyecek. Üç yıllık kontrat karşılığında 27 yaşındaki eldivene ilk sezon 900 bin Euro ücret verilecek. Garanti ücreti, diğer iki sezon için 50’şer bin Euro artırılacak. Maç başına ise 10 bin Euro alacak. Cenk’in maç başılar hariç toplam maliyeti 3 milyon 450 bin Euro’yu bulacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa