Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Cenk'in gitmesini istemedim, bu karar kendisine ait. İyi ve ekonomik olursa kaleci transfer edebiliriz - Beşiktaş Haberleri

        Kötü bir zeminde oynadıkları maçı risk alarak kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "Oyuncularım son bölümde de olsa attığı gollerle 3 puanı hak etti. Hepsine teşekkür ediyorum. 3 puanlık kayıpla ligde iyi gidiyoruz ve bugün aldığımız galibiyet sevindirici" dedi.

        Saha zemininin çok kötü olduğunu ve her iki takım için bu durumun kötü olduğunu belirten Güneş, "Futbol adına pas yüzdesi düşük ve sık sık oyun kesildi. İki takım için de dezavantaj olar saha zemininin nasıl denetlendi ve izin verildi bilmiyorum ama doğru bulmuyorum" diye konuştu.

        Transfer döneminin 1 Eylül'de bittiğini o zamana kadar gelen ve giden oyuncular olabileceğine vurgu yapan Güneş, transferin teknik, idari ve ekonomik açıdan uyumlu olmasının önemine değinirken, yeni transfer Gomez'in henüz istedikleri düzeyde olmadığını kaydetti. Kaleci Cenk'in gitmesini istemediğini ancak kendisinin isteği olduğunu anlatan Şenol Güneş, iyi ve ekonomik olması halinde birinci kaleci transfer edebileceklerini de sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa