Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, TT Arena'da ilk lig maçı mağlubiyetini yaşadı - Futbol Haberleri

        Sarı-Kırmızılılar, ligde Hamza Hamzaoğlu döneminde sahasında ilk yenilgisini Osmanlı’dan aldı. Genç hocayla daha önce çıkılan 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik elde edilmişti. G.Saray’ın başında ilk lig maçında o dönem Akhisar’ı çalıştıran Mustafa Reşit Akçay’a 2-1 üstünlük kuran Hamzaoğlu, dün Arena’da rövanşı aynı skorla verdi.

        OSMANLI'YA İLK YENİLGİ

        Eski adı Ankaraspor olan Osmanlı, lig tarihinde düne kadar G.Saray’ı hiç yenememişti. Ankara temsilcisi 13. maçında tarihi bir galibiyet aldı. Hükmen sonuçlanan iki maç dahil geride kalan 13 maçın 8’inde G.Saray gülerken, 4 müsabaka da berabere bitti. G.Saray’a karşı oynadığı son iki mücadeleyi hükmen biten maç hariç berabere bitiren Osmanlı dün üç puanla döndü.

        4 SEZON SONRA 2'DE 0!

        G.Saray, 2011-12 sezonundan beri ilk kez ilk iki haftadan galibiyet çıkaramadı. Geçen hafta Sivas ile 2-2 berabere kalan Cimbom, o sezonu ligde 8. sırada bitirmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa