Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'un milli yıldızı Serdar Aziz'in takımdan ayrılmak için yönetimle görüştüğü iddia edildi - Futbol Haberleri

        Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz'in sürpriz bir şekilde teknik kadro ve yönetime, ayrılmak istediğini bildirmesi üzerine yeşil-beyazlı yönetim yıldız futbolcunun temsilcisini Bursa'ya davet etti. Bursa yönetimi bugün yapacağı toplantının ardından yıldız futbolcuyla ilgili nihai kararını verecek.

        BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİYDİ

        Bu sezon kadrosundaki yıldızları büyük takımlara göndererek dikkat çeken Bursaspor'un, kaptanı Serdar Aziz konusunda yaşanan bu görüşme, Gaziantep'in ilgisinin ardından, yeşil-beyazlılardaki şoku katladı.

        Kulüpten ayrılmak istediğini belirten Serdar'ın ayrılık talebine Bursa yönetimi sıcak bakarken, milli futbolcuya hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'ın talip olduğu öğrenildi.

        Son olarak, bu gelişmeden önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Serdar Aziz ile ilgili talebi, Bursa yönetimi tarafından kabul görmemişti. Gözler Bursa yönetiminin Serdar transferinde vereceği karara çevrildi. (Sporx)

        SERDAR AZİZ ANTRENMANA KATILMADI

        Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

        Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, saha ortasında futbolcularıyla kısa süren bir toplantı yaptı.

        Dün akşamki Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev alan oyuncular, hafif tempolu koşunun ardından salonda çalıştı. Diğer futbolcular ise pas kontrol çalışması yaptı.

        Sakatlığı bulunan Serdar Aziz ise antrenmana katılmadı. Bursaspor, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa