Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Lucas Levia ile transferi kapatacak - Beşiktaş Haberleri

        Transfer sezonunda 5 oyuncuyu kadrosuna katan siyah beyazlılar orta sahaya yapacakları takviye ile yaz transfer sezonunu kapatacak. Rhodolfo, Quaresma, Tosic, Mario Gomez ve Beck'i alan Beşiktaş, Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva ile kadroyu tamamlamış olacak. Brezilyalı ön libero ve kulübü Liverpool ile hemen hemen her konuda anlaşan dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları son görüşmeleri bu akşam yapacak.

        Londra'da oynanacak Arsenal-Liverpool maçı sonrası Leiva ve Liverpool menajerleri ile bir araya gelecek olan Torunoğulları anlaşmanın imzalanması durumunda oyuncu ile iki gün içinde İstanbul'a gelecek.

        "ŞENOL HOCA KALECİ İSTEMEDİ, ORTA SAHA İLE TRANSFERİ KAPATACAĞIZ"

        Lucas Leiva ile transfer sezonunu kapatmayı planlayan siyah beyazlılar beklentilerin aksine kaleci transferi yapmayı düşünmüyor. Dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları teknik direktör Şenol Güneş'in kendilerinden kaleci transferi istemediğini ve gündemlerinde böyle bir konunun olmadığını söyledi. Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala herhangi bir kaleci ile görüşüp,anlaşmadıklarını ifade eden Torunoğulları gündemlerinde sadece orta saha transferinin olduğunu belirtti.Bir iki gün içinde bu transferi gerçekleştirmek için çalıştıklarını dile getiren Torunoğulları 'şu ana kadar Şenol hocamız bizden kaleci transferi istemedi.Çok daha önce,görüştüğümüz bir kaç ismi kendisine sunmuştuk ama hocamız kaleci transferi yapmayı düşünmediğini söyledi ve biz de konuyu kapattık.Kaleci için ortaya atılan isimler genelde menajerlerin bize önerdiği isimler ama dediğim gibi bizim gündemimizde kaleci transferi yok,orta sahaya alacağımız oyuncu ile transferi kapatacağız"diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa