Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'dan teröre bayraklı protesto - Futbol Haberleri

        Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptığı maç öncesi, tribünlerde teröre tepki gösterdi.

        Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursa Atatürk Stadı'na girişte dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak, terör saldırılarını protesto etti. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan taraftarlar, terörü lanetledi.

        Maçın başlamasına kısa bir süre kala Bursaspor'un altyapı oyuncularının sahaya iki büyük bayrakla girmesiyle tribünlerdeki coşku arttı. Saha içini belirleyen çizgilerin üzerinde de birer metre arayla ay-yıldızlı bayrak taşıyan sporcular yer aldı.

        Stat hoparlörlerinden çalınan müziğin kesilmesini isteyen taraftarlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

        İki takımın sahaya çıkmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra terör olayları sonucu şehit düşen güvenlik güçleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        TOPÇU İLE SAĞLAM İLK KEZ RAKİP

        Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ilk kez birbirlerine rakip oldu. Uzun yıllar aynı takımda oynayan ve Bursaspor'un şampiyon olduğu sezonda birlikte çalışan ikili, müsabaka öncesinde birbirlerine başarı dileklerini sundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa