Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Hakem hızımızı kesti" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor yenilgisinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

        Karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Oyuna iyi başladık. Seyircimiz de iyi destek oldu. 15 dakika çok iyiydik. Rakibi çıkarmadan pozisyon buluyorduk. Orta ve uzaktan şut şansı tanıdık ama çok pozisyon vermedik. İkinci yarıda yine geride daha kalabalıkken gol yedik. Hücum ettiğimizde yakaladıklarımızı atamadık. Atsaydık değişebilirdi. Biz golü attık ama kırmızı karttan sonra iş değişti" ifadelerini kullandı.

        "GEÇEN SEZON BU HAKEM HAKKINDA KONUŞMUŞTUM"

        Hakemin maçı yönetim şeklini beğenmediğini de ifade eden Güneş, "Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Geçen sezon bu hakem hakkında konuştum zaten. Gerekli yorumu hakem kurulu yapar. İlk yarıda hakem hızımızı kesti. Bunu söyleyebilirim. Onları düzeltmesi lazım" dedi.

        Yenilgiye rağmen oyuncularını kutlayan Güneş, "10 kişi kalmamıza rağmen pozisyon bulduk. Dönen topta biz yedik. İlk değişikliğe karar verdik, kırmızı kart oldu. İkincisinden önce de golü yedik. Son 10 dakikada oyundan düştük ama genelinde kaybetmeyi hak etmedik. 10 kişiye rağmen maça iyi asıldık. Gökhan'ın pozisyonu güzeldi ama sağ ayağını kullanamadığı için değerlendiremedik. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum emekleri için. Daha iyi oynayacağız. Geçen maç ne kadar abartıldıysak, bu maçta da yerilmemizi doğru bulmuyorum" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa