Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Şota Arveladze: "İki transfer geliyor" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

        Karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan başarılı taktisyen, "Beşiktaş gibi böyle iyi top çeviren, ayakları kaliteli çok takım yok. Hafta içinde çok alan bırakmamız gerektiğini konuştuk. İlk 7-8 dakika biraz fırsat versek de sonra toparlandık. İyi bir maç oldu. Oyuncuları tebrik etmek lazım. Topsuz oynamak kolay değil. Baştan sona organizasyonumuzu korudular. İkinci yarıda biraz daha topa sahip olup pozisyon bulduk." ifadelerini kullandı.

        Ricardo Quaresma'nın attığı gol konusunda hakemin hatalı karar verdiğini belirten Şota, "Yediğimiz golde top durmadan kullanıldı. Sokakta gibi oynandı. Hakemin önünde oldu. Takım olarak çok iyi mücadele etti oyuncularım. Çok önemli bir üç puan aldık." dedi.

        "İKİ TRANSFER GELİYOR"

        Taraftarlara transfer müjdesi de veren Şota, "Hazırlık dönemimiz sıkıntılı geçti. Camiadaki herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu takımda emeği bulunan Ersun Yanal'a da teşekkür ediyorum. Özellikle Süleyman (Hurma) abi herkese güven verdi. Şu an iki transfer daha geliyor. Herkesi mutlu edecek isimler. İkisi de yabancı. İkisi de kalite isimler." şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa