Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Section Name

        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pereira, Atromitos maçını otelde izlerken önce “Televizyon başından izlemek 100 kat daha zor” dedi, sonra Van Persie’nin golüyle havalara sıçradı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalan ve gözünü Avrupa Ligi’nde yukarılara diken Fenerbahçe bu yola başlayabilmesi için önce Yunanistan Ligi temsilcisi Atromitos engelini geçmesi gerekiyordu. UEFA’dan ekstra bir ceza alma endişesiyle stada da gelmeyen Pereira, otelde yardımcısı Pedro Riberio ile birlikte maçı takip etti. Pereira maç boyunca büyük heyecan yaşadı ve “Ben saha kenarından heyecanlanıyordum ama televizyon başından maçı izlemek 100 kat daha zor” diyerek heyecanını ortaya koydu.

        ‘DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ’

        Kaçan gollerde ise adeta çıldıran Portekizli teknik adam, tam maçın 0-0 biteceğini düşünmeye başladığı anda Robin van Persie’nin attığı nefis kafa gölüyle havalara sıçradı. Uzun süre sevinen ve yardımcısıyla bu golü kutlayan Pereira daha sonra takımı kapıda karşılayarak tüm oyuncularını tek tek tebrik etti. Pereira, “Önemli olan burada kazanmaktı. Bitiricilik konusunda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu zeminde ortaya koyduğunuz mücadele için tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa