Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamzaoğlu'ndan flaş karar: Sneijder'ın yerine Podolski - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Lukas Podolski’nin Real Madrid karşısında serbest adam olarak görev yapıp harikalar yaratması, Hamza Hamzaoğlu’nu yeni bir değişime götürdü. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı ekibin yeni 10 numarasını Lukas Podolski olarak belirledi. Forma numarası tabii ki Sneijder’da kalacak ama pozisyon anlamında forvet arkasında artık Alman yıldız yer alacak. İlk kez Medicana Sivas deplasmanında ikinci yarıda Podolski’yi bu konumda deneyen ve son derece memnun olan Hamzaoğlu, Berbabeu’da da Podolski’nin bu bölgede sergilediği performansa hayran kaldı. Hamzaoğlu, Sneijder’ı ise geçen sezon da zaman zaman denediği gibi sola çizgiye yakın oynatacak. Ayrıca sağ tarafta Yasin Öztekin’in yer alacağı, ileride ise tek forvet olarak Burak Yılmaz’ın görev yapacağı öğrenildi.

        SANKİ 40 SENEDİR BİRLİKTE OYNUYORLAR

        Bu arada Podolski ve Sneijder’ın İnter maçının ardından Real Madrid’e karşı da müthiş bir uyum sergilemeleri, camiada büyük sevinç yarattı. ‘Sanki 40 yıldır birlikte oynuyorlar” yorumları yapıldı. Dünyaca ünlü iki yıldızın pas alışverişleri ve saha içi uyumu dikkat çekti. İnter maçında galibiyet golünü Poldi’nin pasıyla Sneijder atmıştı. Bernabeu’da da bu sahne tekrarlandı. Hamzaoğlu’nun pazartesi günkü Osmanlı maçında Podolski’yi yine forvet arkasında görev vereceği, Sneijder’ı da Alman yıldıza çok yakın oynatacağı kaydedildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa