Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’nin İbrahimovic için de girişimlerde bulundu. Menajeri Mino Raiola, "Bir gün Türkiye’ye gelmeyi düşünürse teklifinizi değerlendiririz" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Transferin tartışmasız bir numaralı kulübü olan Fenerbahçe’nin, Zlatan İbrahimovic için de nabız yokladığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun adı bindiği gibi sürekli olarak Galatasaray ile anılıyordu. Hatta başkan Dursun Özbek bir açıklamasında, “İbrahimovic ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Yaşı ortada... Zaten Paris Saint Germain’den yıllık 17 milyon Euro kazanıyor. Takım içi dengeler ne olacaktı? Fenerbahçe transfer şampiyonu olduğuna göre neden İbrahimovic’i almadı? Bizi yıpratmak için İbrahimovic transferi pompalandı” demişti. Ancak geçen süre zarfında Sarı-Lacivertliler’in bu yıldız futbolcuyla da temasa geçtiği ortaya çıktı.

        ‘EĞER BİR GÜN GELMEK İSTERSE...’

        Diğer yıldız oyuncularda olduğu gibi bu transferde de çok ciddi olan Fenerbahçe oyuncunun menajeri ile önemli ciddi temaslar kurdu ve transfer etmek için girişimlerde bulundu. Ancak İbrahimovic’in menajeri Mino Raiola Fenerbahçe’ye teşekkür ederek, “Maddi açıdan Türkiye’de en iyi kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Fakat İbrahimovic şu anda Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyor. Oyuncum ya PSG’de kalacak, ya da istediği başka bir kulüp var oraya gidecek. Bu şekilde devam edeceğiz biz. Gerçekten bir gün Türkiye’ye gelmeyi düşünürse bu teklifinizi memnuniyetle değerlendireceğiz” yanıtını verdiği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa