Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Anderlecht'in tecrübeli oyuncusu Anthony Vanden Borre, Belçika'yı karıştıran açıklamalar yaptı - Futbol Haberleri

        Tecrübeli oyuncu Anderlecht'te kadro dışı bırakıldıktan sonra Belçika basınına verdiği röportajında Oostende'ye 3-1 kaybettikleri maçının sonrasında yaşananları anlatırken, kullandığı ifadeler nedeniyle büyük tepki aldı.

        İşte Anthony Vanden Borre'nin ses getiren röportajından öne çıkan noktalar...

        ''Oostende maçı sonrası soyunma odasında hoca bize neyin yanlış gittiğini sordu. Ayağa kalktım ve taktiğin yanlış olduğunu söyledim. Teknik ekibin kendini sorgulaması gerektiğini söyledim. Ama başka kimseden ses çıkmadı. Benim takımda arkadaşım yok. Hepsi birer a...k. Bu olaydan sonra antrenman öncesi soyunma odamızda dolabım boştu. Teknik direktör Van Holsbeeck bana artık B takım ile çalışacağımı söyledi.''

        "ONUN GİBİ OYUNCULAR SOSYAL DESTEK ALMALI"

        Röportajın yayınlanmasının ardından Anderlecht Teknik Direktörü Van Holsbeeck de kısa bir açıklama yaparken, ''Bugün bizim için kara bir gün. Gazeteyi açtığımda gözlerime inanamamıştım. Bence Anthony taraftarlara hoş görünmek istiyor. Ancak bence onun gibi oyuncular 7/24 sosyal destek almalı'' ifadelerini kullandı.

        Belçika basını bu olayların ardından tecürnbeli oyuncunun takımda kalmayacağını ve transfer sezonu bitmeden ayrılacağını iddia etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa