Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Kayseri Erciyesspor'un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan'a Fiorentina ve Lazio talip... - Futbol Haberleri

        Transfer döneminde yurt dışına giden genç oyunculara bir yenisi daha eklenmek üzere. Kayseri Erciyespor'un 19 yaşındaki genç golcüsü Oğulcan Çağlayan, İtalya yolunda...

        Kayseri Erciyesspor'un genç oyuncusu Oğulcan Çağlayan Avrupa kulüplerinin gözdesi durumunda.

        Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken Oğulcan'a Fiorentina ve Lazio kulüpleri talip oldu. Genç futbolcunun menajeri, İtalyan kulüpleriyle görüşmeleri sürdürürken temasların olumlu ilerlediği ifade edildi.

        Kayseri Erciyesspor, 19 yaşındaki başarılı oyuncu için 2 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. İtalyan kulüpleri ise pazarlık yaparak bu fiyatı indirmenin hesaplarını yapıyor. Lazio ve Fiorentina kiralama seçeneğini de masada tutuyor.

        Geçtiğimiz sezona Gaziantepspor'da başlayan ve devre arasında Kayseri Erciyesspor'a transfer olan 1996 doğumlu Oğulcan, 6 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Bursaspor altyapısında yetişen genç futbolcuya Galatasaray ve Beşiktaş'ta talip olmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. Geçtiğimiz ay Olimpiakos kulübü ile prensip anlaşmasına varılmış ancak Yunan ekibi ile ödeme planı konusunda yaşanan anlaşmazlık yüzünden transfer rafa kalkmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa